PSPRadio Forums Forum Index PSPRadio Forums
PSPRadio Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

0.35 final not working :(

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    PSPRadio Forums Forum Index -> Problem Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
outofthisworld



Joined: 16 Oct 2005
Posts: 40

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 7:05 am    Post subject: 0.35 final not working :( Reply with quote

hey guys, i guess this is directed to raf but i gotta say that i really like this program

0.35 pre 5 was very cool and it was working fine for me

now tho, on the final version, i can't get graphics mode to work

i see the screen, but the words don't come up and the program is essentially inactive.

i have tried using the skin that is provided and also the windows media player skin (both of which worked on the last pre release), but the program is still inactive.

text mode works though.

i think i'll revert to the pre release for now.
Back to top
View user's profile Send private message
raf
Site Admin


Joined: 26 Sep 2005
Posts: 730
Location: NC

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 10:08 pm    Post subject: Re: 0.35 final not working :( Reply with quote

outofthisworld wrote:
hey guys, i guess this is directed to raf but i gotta say that i really like this program

0.35 pre 5 was very cool and it was working fine for me

now tho, on the final version, i can't get graphics mode to work

i see the screen, but the words don't come up and the program is essentially inactive.

i have tried using the skin that is provided and also the windows media player skin (both of which worked on the last pre release), but the program is still inactive.

text mode works though.

i think i'll revert to the pre release for now.


Could be something jpfouch48 did?; hopefully it will be fixed on 0.36-pre1...
Sorry JP if it was me Smile

Raf.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Harbinger



Joined: 26 Sep 2005
Posts: 45
Location: Virginia USA

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 11:47 pm    Post subject: Reply with quote

Works for me, though oddly the first time I copied it to my memory stick PSPRadio just hung at the Sony splash screen.

I took copying it with all the default files and folders FIRST to get it up, then manually copied over my playlists and updated the config file.
_________________
"For what is your friend that you should seek him with hours to kill?
Seek him always with hours to live."
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
raf
Site Admin


Joined: 26 Sep 2005
Posts: 730
Location: NC

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 11:54 pm    Post subject: Reply with quote

Harbinger wrote:
Works for me, though oddly the first time I copied it to my memory stick PSPRadio just hung at the Sony splash screen.

I took copying it with all the default files and folders FIRST to get it up, then manually copied over my playlists and updated the config file.


I've gotten that also; but it's always been because I stopped USB too early, and the file didn't copy completely...

Raf.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Harbinger



Joined: 26 Sep 2005
Posts: 45
Location: Virginia USA

PostPosted: Mon Oct 17, 2005 1:01 am    Post subject: Reply with quote

Yah, coulda been anxious clicking.

outofthisworld, what happens when you try to run it. have you tried copying it over again?
_________________
"For what is your friend that you should seek him with hours to kill?
Seek him always with hours to live."
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
outofthisworld



Joined: 16 Oct 2005
Posts: 40

PostPosted: Mon Oct 17, 2005 4:11 am    Post subject: Reply with quote

yeah, i tried the each individual folder, a couple of times.

i really wanted the graphics mode to work because text mode was cool

maybe you guys could help me tho, on the 0.35 pre5, there was text on the graphics screen before i connected

at the moment my wifi is not working, so that could be the problem..

its just that in the pre release i saw wording and was able to move around in the program even if when the wifi was not working
Back to top
View user's profile Send private message
outofthisworld



Joined: 16 Oct 2005
Posts: 40

PostPosted: Tue Oct 18, 2005 5:48 pm    Post subject: Reply with quote

sorry guys

my wifi was working, its just that the person i was borrowing the wifi off (for test purposes) has now changed his router config.

anyway he;s added my MAC address and all is good again.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    PSPRadio Forums Forum Index -> Problem Reports All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Powered By: SourceForge.net Logo